CITYJUNNUSULKIS – CJS (7-15v. harrastepelitapahtuma)

Nyt kaikki junnut kokeilemaan sulkkispelejä Cityjunnusulkikseen.

Cityjunnusulkkis (CJS) on kaikille junioriharrastepelaajille tarkoitettu pelitapahtuma, jossa ”olennaista on pelaaminen itsensä tasoisia pelaajia vastaan iästä tai sukupuolesta välittämättä”. Pelit pelataan lohkomuotoisina (väh. 3 ottelua). CJS on helppo tapa aloittaa ja tutustuttaa nuoret kisatoimintaan.CJS - Cityjunnusulkkis 2015-2016

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumieset tehdään pelipaikalla toimitsijapöydän luona klo 10:00-10:30.

Lisätietoa:
Lisätietoa saa ESB:n valmentajilta ja ESBin sivuilta sekä Cityjunnusulkiksen sivuilta:
CJS-kotisivut (pelipäivät, säännöt, rankingit,…)
CJS-säännöt (löytyvät myös sivun alalaidasta)
CITYJUNNUSULKKIS:

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseudun seuroissa tai seurojen ulkopuolella oleville nuorille pelaajille.

Tapahtumassa pelaajat ilmoittautuvat pelipäivänä kisapaikalla 10.00-10.30.
Kaudella 2015-2016 kisat järjestetään Campo Sportcenterissä; (Latukuja 2, Vantaan Rajakylä).

Ilmoittautuneet pelaajat jaetaan olemassaolevan rankinglistan mukaan 4, 2×3 tai 2×4 pelaajan pooleihin, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan ja kaksoispooleissa pelataan lisäksi sijoitusottelut. Ottelut alkavat 11.00. Tuloksen perusteella pelaajia siirretään rankinglistassa ylös- tai alaspäin.

Ensimmäistä kertaa kisoihin tulevia pelaajia pyydetään saapumaan paikalle riittävän ajoissa, jotta sijoittaminen rankingtaulukkoon onnistuisi. Valmentajan läsnäolo tai valmis vertailu listoilla jo oleviin pelaajiin helpottaa sijoittamista ja auttaa löytämään sopivan poolin myös ensikertalaiselle. Osallistumismaksu kisoihin kaudella 2015-2016 on peruskisoisssa 13€ per pelaaja ja special kisoissa 16€

Olennaista on siis pelaaminen itsensä tasoisia pelaajia vastaan iästä tai sukupuolesta välittämättä. Kaikille tulee mahdollisiman tasaisia otteluja. Tutustu tarkemmin sääntöihin sääntömodulissa.

Tähän kisaan eivät saa osallistua liittoryhmätasoiset kokeneet kilpapelaajat.

Tarkemmat säännöt ja lisätietoa:

CITYJUNNUSULKKIS / SÄÄNNÖT
CJS-säännöt

Cityjunnusulkis on kaikille junioreille tarkoitettu sulkapalloturnaus. Turnaus järjestetään Campo Sportcenterissä, Vantaalla tai Forever Matinkylässä, Espoossa. Cityjunnuspecial pelataan erillisillä ohjeilla.

 

 • Osallistujat pelaavat oman tasonsa mukaisissa 1×4, 2×3 tai 2×4 pelaajan pooleissa
 • Jokaiselle tulee vähintään kolme ottelua
 • Poolien voittajia nostetaan CJS-rankingissa ylöspäin, jolloin he seuraavassa turnauksessa pelaavat mahdollisesti ylemmässä poolissa tai aikaisemmin itseään paremmin sijoittuneita pelaajia vastaan
 • Turnaus järjestetään lauantaisin siten, että ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä klo 10.00–10.30 ja itse turnaus alkaa 11.00. Turnaus kestää keskimäärin 3 tuntia, mutta käytettävien kenttien ja osallistuvien pelaajien määrästä johtuen kesto voi olla joko vähän lyhyempi tai vähän pitempi.
 • Turnaus on tarkoitettu 15-vuotiaille tai nuoremmille tytöille ja pojille (osallistumisoikeus päättyy sen kilpailukauden alussa, minkä kalenterivuoden aikana pelaaja täyttää 16-vuotta). Turnaukseen eivät voi osallistua luokitellut tai 15-vuotiaiden maajoukkueryhmään valitut poikapelaajat.
  • CJS-järjestävät päättävät pelioikeudesta
  • kaudella 2015-2016 pelioikeus on 2001 tai myöhemmin syntyneillä
  • 2000 tai aiemmin syntyneet voivat pelata erillisluvalla, kunnes sijoittuvat rankingissa sijaa 10 paremmin
 • Osallistumismaksu on 13 euroa, jonka voi maksaa joko käteisellä tai seuran kautta (jos näin on seuran kanssa sovittu). Spesiaalien hinta on 16 €.
 • Kaikki pelaavat sulkaisilla palloilla. Osallistumismaksuun sisältyy kaksi sulkaista palloa.
 • Ottelut pelataan paras kolmesta ja yksi erä pelataan aina 15 pisteeseen ilman jatkopalloja. Järjestäjillä on oikeus aikataulu- tms. syistä muuttaa pelijärjestystä.
 • Poolin vapaana olevalla pelaajalla on pisteennäyttövelvollisuus