ESB Elite 2019

Espoossa pelataan nyt viikonloppuna (27.-28.4.) suuri keväinen sulkapalloturnaus ESB Elite 2019. Pelipaikkana toimii Foreverclub ja sen 13 huipputasoista kenttää. Avoimet Valio-, A-, B- ja C-luokat ovat keränneet yhteensä 314 pelaajaa kilpailemaan palkinnoista ja kunniasta! 

Aivan Suomen terävintä kärkeä lukuunottamatta valion peleissä nähdään runsas joukko huippupelaajia. Miesten kaksinpelissä ykköspaikalta kaavioon lähtee Joonas Korhonen (Badminton United), jota tulevat haastamaan kovat nimet kuten Valtteri Nieminen (Clear) ja Kasper Lehikoinen (BC Blueminton). Naisten kaksinpeliin ykkösenä starttaa ESB:n Getter Saar ja kaavion toiselta puolelta TS:n Nella Siilasmaa. Hyviä vääntöjä on luvassa myös nelinpeleissä. Sekanelinpelissä piikkipaikalla ovat SM-finaalin loukkaantumiseen keskeyttäneet Anton Kaisti (HBC) ja Inalotta Suutarinen (ESB). Kilpailun suurimmat luokat ovat A-luokan sekanelinpeli 33 peliparilla ja miesten nelinpeli 30 peliparilla!

Hallilta löytyy FZ FORZA Finland -tuotteiden myyntipiste, jossa voit kokeilla uutuuksia ja tehdä hyviä löytöjä. Hallille on vapaa pääsy. Tarkka otteluohjelma löytyy osoitteesta: http://bit.ly/ESBelite2019tsw

Sulkapallo.tv välittää kahden kentän kuvaa livenä. Nettilähetyksen löydät osoitteesta: http://sulkapallo.tv/

Lauantaille on aikataulutettu aikavälille 9:00 – 21:00 yhteensä 297 peliä ja sunnuntaille 9:00-16:00 vielä 108 peliä siten, että kokonaismääräksi tulee neljän sarjan kisalle huimat 405 peliä.

Tervetuloa katsomaan, kisaamaan ja nauttimaan sulkapallosta!