ESB:n ja Intersport Suomenojan yhteistyö

Hei Sinä ESB-perheen jäsen!

ESB ja Intersport Suomenoja ovat sopineet yhteistyösopimuksen Plussa-sponsorointipalvelusta. Tämän puitteissa voit hankkia erikoishinnoiteltuja Umbro-merkkisiä ESB-seuratekstiilejä, seuran virallisen tukijan Yonexin tuotteita sekä muita sulkapalloharrastukseen liittyviä tuotteita. Uutena tuotteena ESB-seuramallistosta (liite viestin lopussa) löytyy myös Zero Pointin kompressiotuotteet treenaamiseen ja palautumiseen.

ESB-seuramalliston ulkopuolella olevista tuotteista seuran jäsen saa yleisalennuksena – 20 % suositushintaisista sulkapallokengistä ja -tarvikkeista ja – 5 % tarjoushintaisista. Seurakortit ovat jo tilauksessa ja ne tullaan jakamaan pikimmiten sillä se tulee esittää aina ostojen yhteydessä.

ESB-Intersport-ESBLOGO

Intersport Suomenojan terveiset sekä ohjeistus

Intersport Suomenoja haluaa toivottaa teidät tervetulleeksi tutustumaan myymälään ja samalla näkemään uudet Umbro-vaatemallit! Haluamme palvella teitä hyvin ja ammattitaidolla. Meillä on mahdollisuus saada myös yksittäistuotteet painatettua paikan päällä. Iso osa yhteistyötä on seuran ja Intersport Suomenojan kesken sovittu sponsorointipalvelu. Seuralla palautettava prosentti kaikista meiltä Plussakortille rekisteröidyistä ostoista on kaksi (2) %. Seuralla on mahdollisuus myös tehdä muiden K-ryhmän kauppojen kanssa näitä sopimuksia.

Jotta seura saa täyden hyödyn seuran solmimista sopimuksista, niin jäsenistön tulee käydä rekisteröimässä oma Plussakortti Plussa.com -sivulla. Tätä kautta yhteistyökumppanit osaavat tulouttaa sovitusti jäsenistön tekemistä hankinnoista seuralle. Yksi rekisteröity Plussakortti taloudesta riittää.

Kuinka palvelu otetaan käyttöön?
Mene Plussa.com (https://www.plussa.com) -osoitteeseen. Yläosan oranssissa osassa valitaan joko kirjaudu tai jos et ole vielä rekisteröinyt Plussakorttiasi, niin rekisteröidy. Tämän jälkeen sivulta etsitään kohta Sponsorointi. Tämä aukeaa uuteen sivuun, jossa syötetään ESB:n sponsorointipalvelukoodi SP0573.

Tämä EI poista mitään nykyisiä Plussa-etuja henkilökohtaisella tasolla vaan tuo hyvää seuralle. Plussapisteet ja -setelit tulee yhä kuluttajalle itselle ja Plussa-alennukset ovat myös käytössä.

Tervetuloa sankoin joukoin tutustumaan meihin ja myymälään!

ESB seuramallisto (pdf)

Yhteystiedot:
Intersport Suomenoja / Isonniitynkuja 2, 02270  Espoo / 09 – 887 4150

K-Plussan sponsorointipalvelu 2014 – tietopaketti ESB-kannattajalle