ESB-seuravaatteet 2016

SEURAAVA JA VIIMEINEN VAATTEIDEN SOVITUSMAHDOLLISUUS ON
TORSTAINA  28.4. KLO 17:00 – 19:00 FOREVERIN HALLILLA.

SOVITETTAVISSA NYT MYÖS VERKKOKAUPASTA OSTETTAVAT FORZA-TUULIPUVUN HOUSUT!
(Ei ESB-logoa – ei kuulu varsinaisesti seuravaatesettiin)

AVUSTAMME TARVITTAESSA MYÖS TILAUKSEN TEOSSA KO. AIKANA. TILAUKSET VERKKOKAUPPAAN TULEE OLLA TEHTYNÄ HUHTIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!

————–

ESB on sopinut uuden seurasopimuksen Forzan kanssa. Sopimuksen mukaisesti uudet seuravaatteemme tulevat olemaan Forza-merkkisiä ja saamme myös oikeuden ostaa Forzan muita tuotteita (mailat, kengät jne.) hyvään sopimushintaan.

Jotta saisimme uudet seuravaatteet käyttöön ensi syyskauden alussa, on nyt aika tehdä sitovat ostotilaukset. Alla näet tulevan malliston:

Kaikki seuravaatteet 2016 on avattu ESB:n jäsenille tarkoitettuun verkkokauppaan ja tilaukset tulee tehdä sinne suoraan (Tuoteryhmä Seuravaatteet 2016) / https://esb.myclub.fi/membro/#shop . Tilaus on tehtävä huhtikuun aikana!

Verkkokauppaan kirjautuminen tapahtuu jäsenen omalla ESB-jäsenrekisterin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Seurahintaan sisältyy ESB-logo pelipaidan rinnassa ja treenipaidan selässä.
Pelishortseissa/Pelihameessa ei ole ESB-logoa.

Jos haluat pelipaidan selkään oman sukunimipainatuksen tyyliin ”VIRTANEN” ESB:n toimesta, lisää verkkokaupassa tuote ”Sukunimipainatus” (á 8,00 €) ja lisää tieto halutusta nimestä.

Jos haluat treenipaidan rintaan oman etunimipainatuksen tyyliin ”VILLE” ESB:n toimesta, lisää verkkokaupassa tilaukselle tuote ”Etunimipainatus”(á 5,00 €) ja lisää tieto halutusta nimestä.

Huom! Tilauksen yhteydessä syntyvää pdf-laskua ei tarvitse maksaa ennen syksyä. Muutamme tilausten teon jälkeen laskuille eräpäivän syksylle.

Koska treenipaidasta tulee ESB:lle oma painoerä ja pelipaidat ovat täysin uutta mallistoa, valitettavasti kaikkia seuravaatetuotteita ei ole mahdollista nähdä etukäteen. Näistä olemme kuitenkin saaneet kokoja vastaavat mallit toisista tuotteista sovitusta varten. Pelishortseissa ja pelihameissa meillä on tarjota sovitukseen oikea malli.

PS. Mikäli jostain syystä et pääse tekemään tilausta suoraan verkkokauppaan, voit käyttää oheisessa linkissä löytyvää lomaketta: ESB SEURAVAATTEET 2016_kevattilaus2016

Verkkokaupan käyttöön liittyvät kysymykset: cami.blomqvist@gmail.com / 0400-758 758.