ESB:n joulujuhla ja rankingkisa täytti Forever-hallin 13.12.2015

ESB:n joulujuhla ja rankingkisa keräsi hallin täyteen niin kilpapelaajia kuin harrastepelaajia perheineen. Syyskauden eri tavoin ansioituneita kilpapelaajia palkittiin ja jouluherkkuja syötiin. Junnuille oli järjestetty temppurata ja osallistujat saivat sulkapalloputkiloiden muotoiset joulupaketit.
DSC08853

Joulurankingiin osallistui 57 pelaajaa, joukossa monia junnuja ensimmäistä kertaa. Rankingissa voi harjoitella kilpapelaamista.

Pooleja tehtiin kolmetoista ja joka poolilla oli yksi kenttä käytössä. Useissa pooleissa oli siten viisi pelaajaa ja pelivuoroa sai odotella. Kuudennessa poolissa kaksi pelaajaa sai kolme voittoa ja kaksi yhden voiton. Tällöin pelaajien keskinäinen ottelu ratkaisi järjestykseksi Kimmo, Augusto ja Jukka, Terhi. Seitsemännessä poolissa kolme pelaajaa sai kukin yhden voiton ja piste-erot ratkaisivat järjestykseksi Evert, Joona, Roope.

Pooleissa kahdeksan ja kaksitoista oli myös tasaista, kun voitot jakaantuivat tasan kolmelle pelaajalle. Järjestykseksi tuli erien määrän mukaan Annika, Leo, Aino ja piste-erojen mukaan Christian, Sybille, Abhi. Keskeyttäneen pelaajan käydyt ottelut otetaan huomioon ja muista pelipari saa luovutusvoiton. Merkitään pisteet ja ympyröidään voittaja oikein poolilappuseen. Poolivoiton ottivat Heikki, Arto K., Janne, Peeter, Carla, Kimmo H., Haris, Annika, Thomas, Tuomas, Oskar, Christian N. ja Frans.

Kevätkauden ensimmäinen rankingkisa järjestetään heti sunnuntaina 3. tammikuuta 2016. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa nykyiset ja uudet pelaajat! Hyvää joulua!

Jouluranking1_HJ
Jouluranking2_HJ
Nuorimmat rankingpelaajat tai ainakin tulevat pelaajat pääsivät kuvaan Sami-tontun kanssa. Iman, Unni ja Tariq olivat iloisia rakentajia.Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan