ESB:n syyskauden aloitus

Tervetuloa mukaan ESB:n syksyn sulkapalloryhmiin.

Pelaajien saapuessa Forever Matinkylään, kannattaa vaatteet käydä vaihtamassa pukuhuoneissa. Ulkokengät pitää jättää pukuhuoneessa niille varatulle paikalle tai sulkapallohallin aulan kenkätelineeseen. Muut varusteet, reput ja arvoesineet kannattaa tuoda mukana sulkapallohallin puolelle.

Ryhmiin ilmoittautuneet pelaajat otetaan ryhmävalmentajien ja -ohjaajien puolesta vastaan ESB:n infotaulun luona (kentän 10 edustalla). Paikalle kannattaa tulla ajoissa. Tämän jälkeen pelaajat ohjataan ryhmän käyttämille kentille.

Pelaajat, muistattehan sulkapalloharjoituksiin tullessanne ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat varusteet (t-paita, shortsit/hame ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät, joista ei jää jälkiä lattiaan), juomapullon sekä oman mailan (mikäli on). Tarvittaessa lainaamme mailaa. Pallot ja muut tarvittavat varusteet saa ryhmän ohjaajalta.

Ryhmät aloittavat toimintansa seuraavasti:*

– Perhesulkkisryhmät syyskaudella 12.9.2017 / kevätkaudella 16.1.2018
– Mini-Sulkkisryhmät syyskaudella 21.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018
– Junnuryhmät syyskaudella 21.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018
– Iltapäivän koululaisryhmät syyskaudella 21.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018
– Nuorten harrasteryhmät syyskaudella 21.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018

– Peliryhmät (ei ohjausta) syyskaudella 7.8.2017 / kevätkaudella 2.1.2018
– Sopimuspelaajien ryhmät 14.8.2017 / kevätkaudella 2.1.2018
– Senioriryhmät syyskaudella 14.8.2017 / kevätkaudella 2.1.2018
– Kilparyhmät syyskaudella 14.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018
– Aikuisten ryhmät syyskaudella 14.8.2017 / kevätkaudella 8.1.2018

Ryhmät käynnistyvät em. aikoina, mikäli niissä on riittävästi pelaajia. Ryhmään ilmoittautuneille lähetetään erillinen viesti ryhmän toiminnan aloittamisesta.

! Maanantaista 14.8. alkaen ryhmille varatut kentät ovat kuitenkin käytössä. Eli vaikka ryhmäsi ei olisi vielä virallisesti alkanut, voit mennä vuorolle pelaamaan. Hallilla on ESB:n ohjaajia, jotka auttavat tarvittaessa; vastaavat kysymyksiin ja ohjaavat oikeille kentille.

! Ryhmien kokoonpanot voivat vielä muuttua jonkin verran johtuen mm. koululaisten lukujärjestysten vahvistumisesta, ryhmien ikä- ja tasojaoista ja muista syistä. Kaikille löytyy varmasti sopiva, innostava ja sulkapallotaitoja kehittävä ryhmä.


Etkö ole vielä ilmoittautunut ryhmään?
Onko sinulla kysymyksiä ryhmistä?
valmennus@espoonsulkapallo.net

ESB:n harjoitusryhmät 2017-2018:
Ryhmäkuvaukset ja ilmoittautumislomakkeet näet osoitteessa: www.espoonsulkapallo.net => ”Ryhmät 2017-2018″. Lue myös ryhmien toiminnasta tarkemmin kertova ”INFO / RYHMÄT

Ryhmiä on kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille niin harraste kuin kilpatasollakin. Viime kauden ryhmät jatkavat pääosin tulevallakin kaudella, lisäksi tarjolla on monta uuttakin ryhmää. ESB:stä mieluisan treenipaikan löytää varmasti jokainen. Lisätietoa ESBin sivujen lisäksi myös sähköpostitse: valmennus@espoonsulkapallo.net

Tervetuloa mukaan sulkapallotoimintaan.
Sulkapallo on parasta hyvässä seurassa.

 

 

ESB:n RYHMÄT

Sulkissäpinät

Sulkapallo tutuksi koululiikunnan kautta. Koululuokka pääsee tutustumaan sulkapalloon liikuntatunnilla sulkapallovalmentajan opastamana. Jos lajista innostuu, voi ilmoittautua ESB:n ohjattuun ryhmään ja alkaa harrastaa sulkista ihan oikeasti.

Päiväkoti-ikäiset

Pikkupelureille sulkapallon alkeita ja kivaa liikuntaa leikin ja erilaisten pelivälineiden kanssa ammattiohjaajan opastuksella.

Perhesulkis

Sulkapalloa perheen pienimmille sekä äidille, isälle tai vaikka vaarille! Perhesulkiksessa pääsee tutustumaan sulkapalloon kivojen leikkien kautta, jossa myös pikkupelurin mukana olevalle huoltajalle saattaa tulla kevyt hiki pintaan.

Minisulkis

6-9 vuotiaille tarkoitetussa minisulkiksessa pääsee tutustumaan sulkapallon alkeisiin mukavien ohjaajien kanssa. Lyöntejä harjoitellaan leikin varjolla ja tavoitteena on ennen kaikkea pitää hauskaa sulkapallon parissa.

Koululaisten harrasteryhmät ja junioriryhmät

Sulkapallo on kivaa kavereiden kanssa! Koulutettujen, kokeneiden ja kivojen ohjaajien opastamana ryhmissä käydään läpi eri lyöntejä, sulkapallon sääntöjä ja pelataan matseja. Oman tasoisia pelikavereita löytyy varmasti joka junnulle.

Koululaisten jatkoryhmät / Harrastepelaajien jatkoryhmät:

Ryhmät on tarkoitettu jo useamman vuoden toiminnassa mukanaolleille ja edistyneemmille harrastepelaajille. Ryhmiä on osin jaettu pelaajien iän ja taitotason mukaan.

Kilpajunnut

Ei hyttyssmasheja vaan HYPPYSMASHEJA! ESB:n kilpajunnut harjoittelevat laadukkaasti ammattivalmentajien ohjauksessa. Treenaamaan pääsee arkisin vaikka joka päivä ja aamutreeneihinkin on mahdollisuus päästä mukaan. ESB:ssä harjoittelevat myös Suomen parhaat maajoukkuejunnut.

Kilpapelaajat

Laadukasta harjoittelua aikuiskilpapelaajille ammattivalmentajien ohjauksessa. Kilparyhmissä treenataan asenteella ja antaumuksella. Tasoryhmiä on C-luokasta Valioluokkaan asti. ESB:ssä harjoittelee muun muassa naisten moninkertainen ja hallitseva Suomen mestari, Rion Olympialaisissa sulkapallossa Suomea edustava Nanna Vainio.

Aikuisten harrasteryhmät

Aikuisryhmissä treenataan tosissaan, mutta hyvässä ja hauskassa hengessä tavoitteena teknisten taitojen parantaminen ja lajin salojen kesyttäminen, pelinomaisuutta unohtamatta. Treenien päätteeksi nautitaan pelaamista hikitakuulla. Ryhmiä on niin uusille harrastajille kuin kokeneille konkareillekin.

Seniorit

Säyseämmät seniorit voivat treenata sulkapalloa arkisin seniorien harrasteryhmässä ja hieman kovempaa menoa on tarjolla esimerkiksi Taitureissa (naiset) tai Titaaneissa (miehet).