Finnish Open alkaa huomenna!

Nanna Energia areenalla 2014 (kuva: Joonas Puhakka)
Nanna Energia areenalla 2014 (kuva: Joonas Puhakka)

Huomenna torstaina 2.4. käynnistyy Finnish Open Vantaan Energia areenalla. International challenge -tason kisa on tänäkin vuonna houkutellut eurooppalaisia huippupelaajia Suomeen. Miesten kaksinpelin ykkössijoitettu on Ruotsin Henri Hurskainen, jonka saavutuksia on muun muassa EM-hopeamitali vuodelta 2012. Suomen Ville Lång on kisan 5. sijoitettu ja suomalaisista suoraan pääsarjassa on myös ESB:n Eetu Heino.

Naisten kaksinpelin ykköseksi on sijoitettu Espanjan Beatriz Corrales. Pienikokoisen espanjalaisen nopeaa liikettä ja näyttäviä, hypystä lyötyjä hyökkäyksiä on mahtavaa seurata. ESB:n Nanna Vainio aloittaa pelinsä ainoana suomalaisena suoraan pääsarjasta. Tästäkin voi päätellä, että karsinnat ovat tänä vuonna erittäin kovatasoiset. Suomalaiset saavat tehdä työtä tosissaan, jos aikovat selvittää tiensä pääsarjaan.

Finnish Openiin osallistuu tasokkaita pelaajia ympäri Eurooppaa, joten nyt on erinomainen tilaisuus nähdä eurooppalaista huippusulkapalloa Suomessa.

Mukana myös paljon ESB:n ja Suomen omia huippuja!

Pelit alkavat torstaina karsinnoilla ja pääsarjaa pelataan perjantaista sunnuntaihin. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Ottelukaaviot täällä.

Tietoa kisasta täällä.