Helmikuun rankingkisassa 44 pelaajaa, hallilla myös intialaisten mestaruuskilpailu

Helmikuun rankingkisa järjestettiin 14.2. Forever-hallilla samaan aikaan intialaisten mestaruuskilpailun kanssa. Omassa kisassa oli 44 pelaajaa, joista saatiin tasan 11 poolia. Kaikille pooleille ei riittänyt omaa kenttää, mutta pienimmät pelasivat limittäin isompien kentillä. Toisessa poolissa kolme pelaajaa sai kukin kaksi voittoa.

Galva1_HJ

Keskinäisten pelien ollessa kolmieräisiä piste-erot ratkaisivat järjestykseksi Juan, Jarmo S, Shahid. Seitsemännessä poolissa oli luovutus ja voittojen mentyä tasan erien määrä ratkaisi järjestykseksi Esa Ö, Jukka, Keijo. Luovutuksessa pelatut ottelut otetaan huomioon ja muista tulee luovutusvoitto peliparille. Muistetaan merkitä pisteet poolilappuseen ja ympyröidä voittaja.

Poolivoiton veivät Heikki, Juan, Kari L, Kari H, Md Moshin, Ahmed, Haris, Sonja, Aino, Thomas ja Helmi. Maaliskuun rankingkisa pidetään 13.3. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa!


Galva2_HJ

Galva tuli rankingeihin mukaan vuoden 2015 alusta heti muutettuaan Suomeen ja Matinkylään. Näin hän vastaa suomeksi pienellä englannin tulkkauksella:

1. Miten kisa meni tänään?
Kisa meni hyvin. Voitin viidennessä poolissa kaksi miestä. Oli hyvät smashit”.

2. Kuinka paljon harjoittelet sulkapalloa?
Olen treenannut viisi vuotta, mutta pelannut pidempään. Harjoittelen 6-7 kertaa viikossa ryhmissä. En voita isää vielä enkä ole kilpaillut muissa maissa. Virossa ja Ruotsissa olen käynyt turistina”.

3. Ehditkö harrastaa vielä jotain muuta?
”Jalkapalloa on koulussa. Olen myös hiihtänyt ja luistellut”.

4. Seurasitko SM-kisoja viikko sitten?
”Joo, olin siellä linjamiehenä. Nanna voitti ja Kalle pelasi Eetua vastaan. – Onnittelut, Nanna ja Kalle!”

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu
Linkki nimilistaan