Helmikuun rankingkisassa jälleen 30 ottelijaa

Helmikuun rankingkisa pidettiin 8.2., SM-kisojen jälkeisenä viikonloppuna. Seitsemästä poolista kahdessa oli viisi ja muissa pooleissa neljä pelaajaa. Jere vei listan ykköspaikan.

Haastattelussa Markus Lehtonen
Haastattelussa Markus Lehtonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toisessa viiden hengen poolissa kolme pelaajaa sai kukin kaksi voittoa ja erien määrän perusteella pelaajien järjestykseksi tuli Petri, Teemu, Matti. Kolmospoolissa ja kuudennessa viiden hengen poolissa kahdella pelaajalla oli kaksi voittoa ja kahdella muulla pelaajalla yksi voitto. Keskinäiset ottelut ratkaisivat paremmuuden poolin sisällä.

Kolmospoolissa oli niin tasaista, että voitot menivät ristiin; neljänneksi tullut päihitti poolivoittajan. Kolmessa ottelussa kolmannen erän tulos 15-14 ratkaisi voiton. Ensi kerralla voi käydä toisinpäin. Erityisesti isossa poolissa kannattaa vuorotella pelaajien kanssa niin, etteivät kaikki ottelut tule peräkkäin samalle pelaajalle. Pelaamisen pitää olla hauskaa, vaikka kilpaillaan. Tulokset on hyvä merkitä oikein lappusiin.

Poolivoiton ottivat Jere, Jarmo S., Uli, Eero, Antti A., Joakim ja Sauli. Nimilistalla on paljon vaihtuvuutta. Uusia pelaajia tuli kymmenen ja yhdeksän nimeä otettiin listalta pois. Maaliskuun kisa järjestetään heti ensimmäisenä päivänä kolmen viikon tauon jälkeen. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa!

MarkusLehtonen2_HJ

Markus aloitti rankingeissa marraskuussa 2013 ja on edennyt listalla niin, että pelasi tällä kertaa ensimmäisessä poolissa. Näin hän vastaa kysymyksiin:

1. Osallistuitko viime viikonlopun SM-kisoihin?

”Kyllä, kävin lauantaina katsomassa välieriä. Välierät olivat tasaisempia kuin vuosi sitten. On hyvä, että miestenkin mestari vaihtui”.

2. Miten oma kisasi meni tänään?

”Paremminkin olen joskus pelannut. Tällä kertaa oli kovia vastuksia, kun olin ykköspoolissa”.

3. Kauanko olet harrastanut sulkapalloa ja kuinka paljon treenaat sitä?

”Olen harrastanut sulkapalloa vähän jo parikymmentä vuotta, mutta enemmän viimeiset pari vuotta. Harjoittelen 4 – 5 kertaa viikossa, kaksi kertaa kaksinpeliä ja kaksi kertaa neluria kavereiden kanssa. Titaanit ovat varsinainen treeniryhmäni ja siellä olen käynyt vuoden”.

4. Onko sinulla muita harrastuksia?

”Muita kuin sulkapallo ei ole tällä hetkellä. Junnuna pelasin lentopalloa ja myöhemmin pyöräilyä. Ajoin maastopyöräilyn maratonmatkoja”.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Nimilista