Iikka Heino & Henri Aarnio hopealle Estonian International 2017 turnauksessa

Iikka Heino (ESB) ja Henri Aarnio (ÖIF) taistelivat hienosti nelinpelihopeaa Estonian International 2017 -kisoissa (International Series, palkintosumma 8000$)

Vas. Iikka Heino/Henri Aarnio (FIN), / Julien Maio/Bastian Kersaudy (FRA)

Iikka kommentoi turnaustaan:
Singelissä yritin aluksi liikaa, mutta toisessa erässä rentouduin ja peli alko kulkemaan. Pelasin paremmin kun keväällä joten oon tyytyväinen ja siitä on hyvä jatkaa”.

Tupla oli kans tosi hyvää peliä kisassa. Mun ja Hexun eka finaali maistuu tosi hyvältä. Finaalissa oltiin vähän liian pehmeitä mutta taisteltiin kuitenkin hyvin. Hyvä kisa!

Myös maajoukkuevalmentaja Teguh ehti vastata kysymyksiin:
Tämä oli hyvä turnaus Iikalle ja Henrille, koska he onnistuivat pääsemään finaaliin kovassa turnauksessa. Finaaliottelussa riitti haasteita, olihan vastustajaparin ranking ja pelitaso korkeampi, kokemus samoin. Pisteet näyttivät selviltä, mutta pisteiden ottaminen ja voitto ei ollut kuitenkaan helppo vastustajillekaan. He joutuivat tekemään paljon töitä”.


ESB:läiset nappasivat kovatasoisesta kisasta kolme puolivälieräpaikkaa, joista yksi siis vaihtui finaalipaikaksi. Iikka Heino ja ÖIF:n Henri Aarnio pelasivat hienon turnauksen, jossa paremmaksi osoittautui vain ranskalainen pari Bastian Kersaudy/Julien Maio.

Puolivälierässä pelasi myös miesten kaksinpelissä Eetu Heino, joka hävisi Hollannin Erik Mejsille 18-21, 18-21. Lisäksi Riikka Sinkko pelasi nelinpelissä HBC:n Jenny Nyströmin kanssa ranskaparia Lea Palermo/Delphine Delrue vastaan häviten 7-21, 12-21.

Jos et ehtinyt näkemään Viron matseja livenä, voit katsoa niitä vielä jälkikäteen Youtubesta.

Miesten nelinpelin finaali