Kilpailulisenssi / Competition license

KILPAILULISENSSI / COMPETITION LICENSE:

Jos olet osallistumassa Suomen Sulkapalloliiton alaiseen kilpailutoimintaan, tarvitset kilpailulisenssin.
If you want to participate official badminton tournaments in Finland, you’ll need a competition license.

www.suomisport.fi
=> seuraa ohjeita / follow the instructions (only in finnish)

Suomen Sulkapalloliitto (SSuL): ”Lisenssit ja vakuutukset

(Suoraan SSuL:n ”Lisenssit ja vakuutukset” -sivuilta)

Lisenssit ja vakuutukset kaudella 2017-2018

 

Lisenssit

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto tehdään osoitteessa www.suomisport.fi

Rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta. Erillinen pikaohje: Suomisport pikaohje v1.0

Ala-ikäisen pelaajan vanhemman ostaessa junioreilleen lisenssejä, kannattaa rekisteröityä itse ensin (ei tarvitse ostaa itselle mitään)  ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sen jälkeen vasta ostoksille.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista. Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä.
Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua SSuL:n hyväksymiin kilpailuihin. Ilmoittautumisjärjestelmän ulkopuolelta ei kilpailuihin tule ilmoittautua.

Kertalisenssi
Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa. Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa.
Kertalisenssi tulee myös ostaa ennen ilmoittautumista! Oston yhteydessä kysytään lisenssin voimassaolon alkupäivä eli kilpailun ensimmäinen päivä..

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Nyt voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa halutessasi lisenssin yhteydessä myös vakuutuksen. 

Lisenssit ja hinnat

Lisenssi Hinta Kuvaus Sopiva vakuutus Hinta
Aikuisten kausilisenssi 35 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 1998 tai aiemmin syntyneille aikuiskilpailijoille Aikuisen Sporttiturva 160 €
Kertalisenssi 20 € yhden kilpailun voimassa oleva lisenssi, korotettavissa kausilisenssiksi 15,- € hintaan Kertavakuutus 32 €/kisa
Juniorin kausilisenssi 12 € koko kauden voimassa oleva lisenssin 1999 tai myöhemmin syntyneiden lisenssin Juniorin Sporttiturva tai Minin Sporttiturva 60 € tai 12 €
Joukkuekilpailulisenssi 10 € Joukkuepelaajan kausilisenssi vain joukkuekisoihin Aikuisen Sporttiturva tai Kertavakuutus 160€/kausi
tai 32€/kisa
Ostan vain vakuutuksen 2 € Verkko-oston lisämaksu pelkän vakuutuksen ostossa kaikki vakuutukset

REKISTERISELOSTE Suomen Sulkapalloliitto – Suomisporti.fi

Sporttivakuutukset kaudelle 2017-2018

Sporttiturvan tuoteselosteet 2017-2018 ja kuvaus merkittävimmistä muutoksista ja eduista (muutokset jo kaudella 2016-2017)
Kaikkien kausivakuutusten hinta on laskenut edellisen kauden hinnoista.

Sulkapallo_072017_06-21665_450440f  Kausivakuutukset – Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sulkapallo_kertavakuutus_072017_06-221665_450441f – Kertavakuutus

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan – Sporttiturvan jo aiemmat mutta merkittävän hyvät uudistukset – tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin -> www.pohjola.fi/loso/1333661.pdf

Lisätietoja Sporttiturvasta

Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan kaksitoista euroa urheiljaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista ja Sporttiturvan uudistuksista kertovasta esitteestä.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta OP Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista OP Vakuutuksesta. Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

OP Vakuutus Oy tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2017-2018:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 160 € (31.12.1998 tai sitä ennen synt.) (ennen 195 €) – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 60 € (1.1.1999-31.12.2004 synt.) (ennen 75 €) – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 12 € (synt. 1.1.2005 tai myöhemmin) (hinta ennallaan) – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ilmoitettu kilpailun aika)

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa.

Lisätietoja kumppanuusverkostoston hoitopaikoista löytyy OP:n sivuilta

Lisätietoja Sporttiturvasta, urheilu- ja välinevakuuttamisesta sekä vakuutusehdoista OP:n sivuilta.

Pohjola Sairaala

Edut OP Vakuutuksen asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi