Nuorten ja seniorien SM 2017 pelattu – ESB:lle 20 mitalia!

Viikonloppu Rusalla, eli Ruskeasuon palloiluhallissa, on tuttu juttu monelle pelaajalle ja huoltajalla. Juuri päättyneissä nuorten ja seniorien SM-kisoissa ESB:lle tuli menestystä sekä nuorten- että senioriluokissa!

Nuorten luokassa sähistiin alle 19 -luokassa. Kisaan saavat osallistua myös nuoremmat pelaajat ja kilpailun nuorin pelaaja olikin alle 15 luokan ESBiläinen, Heidi Puro. Kova oli vastus vielä 15 -luokkalaiselle, mutta hyvää kokemusta tuli varmasti.

Team ESB oli nuorten luokassa vahva ja neljän pelimuodon palkintokorokkeella nähtiin ESBiläisiä. Inalotta Suutarinen voitti naisten kaksinpelin ja naisten nelinpelin yhdessä Maija Krzywachin (ÖIF) kanssa ja sekanelinpelissä tuli hopeaa Jere Övermarkin kanssa. Kolmen mitalin saldo on erittäin hyvä, Ina itsekin on tyytyväinen.

Kaksinpelin finaalissa voitto tuli varmaan aika hyökkäävällä pelillä ja yritin liikuttaa Maijaa. Fiilis oli tietty hyvä, kun voitin ja en ehkä ajatellut että olisin voittanut singeliä, niin ehkä se mitali tuntuu parhaimmalta.”

Sekanelinpelin voittivat ESB/ÖIF pari Jesper Paul/Maija Krzywachi. Jesper sijoittui hopealle myös miesten nelinpelissä yhdessä PuiU:n Eero Laurin kanssa. Miesten nelinpelin voittivat ESBiläispari Miika Lahtinen/Juha Honkanen.

WS U19 kultaa Inalotta Suutarinen ja hopeaa Maija Krzywachi (ÖIF)

WD19 kultaa Maija Krzywachi/Jesper Paul (ÖIF/ESB) ja hopeaa Jere Övermark/Inalotta Suutarinen (ESB)
MD U19 kultaa Juha Honkanen/Miika Lahtinen (ESB) ja hopeaa Eero Lauri/Jesper Paul (PuiU/ESB)
WD U19 kultaa Maija Krzywachi/Inalotta Suutarinen (ÖIF/ESB) ja hopeaa Henna-Leena Lindberg/Eerika Kuurne (TS)

U19 -luokan miesten kaksinpelin palkintokorokkeella ei nähty ESBiläisiä, mutta Jesper Paul pelasi itsensä semifinaaliin asti.

Senioriluokat alkavat yli 35 -vuotiaista. Naisten kaksinpeli 35 -luokassa voittoon ylsi ESB:n Mari Lappalainen. Mari nappasi itselleen kultamitalin myös naisten nelinpelissä yhdessä ÖIF:n Mari Mikkosen kanssa. Finaalissa kaatui ESB/Vipsu -pari Ulrika Syrjävaara/Emmi Heikkinen.

Kisakunto oli kysymysmerkki syksyn ja talven pitkän sairastelun takia. Eka kisa puoleen vuoteen. Hyvää peruspeliä pelasin, tästä on mukava lähteä seuraaviin koitoksiin”, Mari kertoo.

Ennestään Marilta löytyy kaapista junioriluokkien SM- kultamitaleja ja ESB:n kanssa pelattu joukkue SM kulta vuodelta 2015.

Erikoisuutena löytyy myös squashin ja tenniksen luokkamestaruudet”, Mari naureskelee.

WS35 kultaa Mari Lappalainen ja hopeaa Sari Roivainen (Drive)
WD35 kultaa Mari Mikkonen/Mari Lappalainen (ÖIF/ESB) ja hopeaa Ulrika Syrjävaara/Emmi Heikkinen (ESB/Vipsu)

Miesten kaksinpelissä 40-luokassa löytyi ESB:n päävalmentaja Sami Parikka. Sami pelasi tiensä finaaliin asti, jossa Driven Jukka Kaasinen oli vahvempi. Samille kuitenkin hieno hopea ja pitkä viikonloppu omien pelien ja valmentamisen merkeissä. Jalat taitavat myös muistuttaa kisaviikonlopun urakasta.

Hyvältä tuntuu, olen tosi tyytyväinen peleihin. Vähän on tervettä jumia havaittavissa. On ollut kyllä kieltämättä yllättävän rauhallinen aamu (suom. ei siis pääse mihinkään).”

ESB:n kisamenestyksestä olen ja kannattaa olla ylpeä. U19 porukka palkittiin useammalla mitalilla ja semipaikalla. Senioripuolella saatiin myös paljon menestystä. Nautinnollista, laadukasta, aktiivista ja määrätietoista työtä ja tekemisen iloa toivon kaikille – näin kehittyminen on taattua ja menestystäkin tulee jatkossa varmasti”, Sami pohtii.

MS40 Jukka Kaasinen (Drive) ja Sami Parikka
MS50 kultaa Heikki Väisänen ja hopeaa Jukka Rantanen (Clear)
MD40 Mika Eriksson/Antti Rehtola (Drive/ToiVal) ja Vesa Koivula/Marcus Björksten (ESB/HBC)
MD65 hopeaa Stefan Packalen/Björn von Veh (ESB/SST) ja kultaa Tuomo Tennilä/Olli Onninen (Drive/BCHansu)
ESBiläiset MD70 palkintokorokkeella. Kultaa Stefan Packalen/Kari Laakso ja hopeaa Jorma Wiberg/Pekka Lumme
XD70 – hopeaa Kari Karlsson/Leila Junnila (Karjalohjan Sulkis/HalSu) ja kultaa Kari Laakso/Wiola Renholm (ESB/HBC)

Onnittelut voittajille!

Kaikki tulokset numeroina täältä.

Kaikki kuvat Sami Parikan kamerasta.